Новини

Вінницька фізико-математична гімназія №17 набирає учнів на дистанційне навчання

15 січня 2021, 14:46

Навчатися дистанційно, зокрема, мають право особи, які тимчасово перебувають за кордоном та діти з сімей переселенців.

Як зазначив в ефірі "Часу змін" заступник директора фізико-математичної гімназії №17, завідувач лабораторії інформаційних та комунікаційних технологій Юрій Пасіхов, на навчання запрошуються учні 5-11 класів. Навчатися дистанційно, зокрема, мають право особи, які тимчасово з різних причин перебувають за кордоном, діти з сімей переселенців та інші. 

Як зазначається на сайті освітнього закладу, це можливість здобуття якісної освіти незалежно від місця проживання чи тимчасового перебування учня або учениці із доступом до інтернету та технічними можливостями для аудіо та відеозв'язку. Також  це навчання за індивідуальним графіком на своїй швидкості сприйняття.

"Дистанційне навчання як інституційна форма освіти передбачене законом "Законом про освіту" та "Законом про загальну середню освіту", і зараз прийняте положення, яке регламенту, як повинне воно організовуватися. Треба мати певні підстави, щоб навчати дистанційно, наприклад, фізичні якісь проблеми або перебування за кордоном. І саме для таких дітей ми дійсно проводимо набір на інституційну форму дистанційного навчання", - розповів Юрій Пасіхов.

Прийом документів здійснюється у приміщенні гімназії №17 за адресою вулиця Олександра Соловйова, 2. Деталі за номерами телефонів 61-14-50  та 69-08-80.

Поділитися :