Новини

Вінницька "Нива" перемогла в останній домашній грі сезону

7 червня 2021, 11:40

Грали вінничани з одним із лідерів турнірної таблиці – "Епіцентром" (Дунаївці).

Як повідомляють на сайті ФК "Нива", завершальний домашній поєдинок сезону для "Ниви" відбувся в п'ятницю, 4 червня. До початку матчу "Дунаївці" посідали 3 сходинку в турнірній таблиці. Команда вела боротьбу за підвищення в класі, і дві перемоги в завершальних турах гарантували б "дунаївцям" вихід до Першої ліги. Проте гра з "Нивою" закінчилась не на їхню користь: на 33 хвилині матчу гол у ворота суперників забив вінничанин Петрук. Результат не змінився до кінця зустрічі.

"Хлопці – молодці, показали той футбол, який ми можемо показувати. Я задоволений, що футболісти фізично витримали весь матч з "Епіцентром", хоча в кінці гри й були певні проблеми. Водночас самовіддача у них була на рівні", – зауважив головний тренер "Ниви" Володимир Циткін.

Додамо, наступну гру "Нива" проведе 13 червня в гостях проти "Карпат" (Львів) – одного з аутсайдерів групи. Це буде завершальний матч сезону.

Фото: www.niva-v.com.ua


Технічні дані

"Нива" (Вінниця) – "Епіцентр" (Дунаївці) - 1:0 (0:0)

Вінниця. Стадіон СК "Нива".

Арбітр: Д. Панчишин (Харків)

Гол: Петрук, 33

"Нива" (стартовий склад): Гурідов, Сербул, Попов, Хохлов, Борячук, Калітов, Маляренко, Петрук, Зеленевич, Георгієв, Загорулько.

Запасні: Карабін, Підкуйко, Бондар, Гемега, Громок, Браславський, Загробський, Кучер, Білик.

Головний тренер: Володимир Циткін.

"Епіцентр" (стартовий склад): Попович, Червонецький, В.Бадло, Кривобедрий, Захарченко, Р.Кузів, Буй, Геловані, Беженар, Пліс, Івашко. Запасні: Чорнобай, Жмуйда, Морозов, Федоров, Ничипоренко, Барбоса, Процик, Кицак, Раца.

Головний тренер: Ігор Бадло.

Поділитися :