Новини

Вінницька поліція затримала нетверезу водійку, що на смерть збила колишнього чоловіка

4 червня 2021, 13:06

Смертельна ДТП відбулась на Вінниччині. Затримали жінку з теперішнім співмешканцем в авто в Київській області.

Як ідеться на сайті Національної поліції у Вінницькій області, близько 18 години 3 червня на спецлінію 102 надійшло повідомлення від одного з водіїв про те, що в селі Якимівка на дорозі лежить закривавлений чоловік, якого, ймовірно, збила машина. Також заявник повідомив, що дорогою він розминувся з автомобілем "ВАЗ 2107" з пошкодженнями, характерними для ДТП.  

Потерпілим виявися 50-річний місцевий житель. Він каретою швидкої допомоги був доставлений у лікарню, де під час надання медичної допомоги помер.  

"Інформацію про розшукуваний автомобіль передали усім екіпажам груп реагування патрульної поліції, встановили напрямок руху та у м. Тетіїв Київської області його затримали. За кермом автівки знаходився 71-річний місцевий житель, в салоні перебувала  43-річна пасажирка. Обоє вони були  в стані алкогольного сп’яніння. Поліцейські з’ясували, що саме жінка причетна до смертельної автопригоди. Під час медичного освідування у крові пенсіонера виявлено 2,8 проміле алкоголю", – розпоів начальник відділу поліції №4 Вінницького районного управління поліції Павло Дармограй.  

За попередньою інформацією слідства, жінка та її співмешканець приїжджали на Вінниччину на дачу. Дорогою додому нетвереза правопорушниця, яка знаходилась за кермом, зустріла свого колишнього співмешканця, між ними виник конфлікт. Після сварки жінка сіла в автівку та поїхала, при цьому допустивши наїзд на потерпілого. За висновками експертизи, у крові жінки – 1,8 проміле алкоголю. Вона затримана у процесуальному порядку і знаходиться в ізоляторі тимчасового тримання.  

Слідство розпочало кримінальне провадження за ч. 3 ст. 286-1 (Порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами в стані сп’яніння). Жінці загрожує до 10  років позбавлення волі.  

Поділитися :