Новини

Вінницькі баскетболістки перемогли на Чемпіонаті України

21 квітня 2021, 11:32

Вони обіграли 12 команд.

Як повідомили на фейсбук-сторінці міської ради, змагання тривали 2 дні. Фінал ХІХ Чемпіонату України баскетболу (Всеукраїнська юнацька баскетбольна ліга) серед дівчат 2005 р. н. сезону 2020/2021 рр. пройшов у Рівному.

12 квітня грали команди МСДЮСШОР з баскетболу (Міська спеціалізована дитячо-юнацька школа олімпійського резерву з баскетболу) та "Переяслав" (м. Переяслав). За підсумками змагань з рахунком 115:62 перемогу здобули вінничани.

13 квітня відбулась гра МСДЮСШОР з баскетболу зі збірною Рівненської області. Фінальний рахунок – 83:78 також на користь вінничан.

Таким чином команда МСДЮСШОР (Вінниця) виборола перше місце на Чемпіонаті України Всеукраїнської юнацької баскетбольної ліги. Вінничанкам вдалось обійти дванадцять команд з Києва, Дніпра, Ужгорода та інших міст України.

"Спортсменкам у команді-переможниці по 16 років. Кожна з них навчається у МСДЮСШОР з баскетболу по 8-9 років. Дівчата перемагають не вперше, у 2017 році вони також здобули перше місце на Чемпіонаті України з баскетболу. Остапчук Віолета, Богаченко Вікторія та Шошоя Вікторія грають в збірній команді України та є кандидатами у майстри спорту. Інші учасниці також чудово грають. Взагалі, колектив дружній та згуртований", – розповів директор МСДЮСШОР з баскетболу Олександр Аносов.

Фото: Фейсбук/Вінницька міська рада

Поділитися :