Новини

Вінницькі дошколярики долучились до благодійної допомоги військовим

12 січня 2024, 09:06

Днями відвідувачі садочків особисто в руки військовим передали квадрокоптер.

Про це йдеться на сайті міської ради. Вихованці вінницьких закладів дошкільної освіти вчергове долучились до збору допомоги на фронт. Спільними зусиллями вдалося придбати вже третій за рахунком квадрокоптер для однієї з військових частин.

Днями відвідувачі садочків особисто в руки військовим передали «пташку», яка незабаром допоможе ефективно виконувати поставлені бойові завдання.

За словами військовослужбовця, цей квадрокоптер досить потужний, він допоможе забезпечити оперативний збір розвідувальної інформації на передовій.

"Головна перевага цього дрону полягає у його здатності виконувати завдання в різних погодних умовах, що дозволяє військовим отримувати постійний доступ до необхідної розвідувальної інформації, навіть під час негоди або обмежених видимості. Це дає змогу вдосконалити стратегію і тактику українських військ та збільшити їх точність й ефективність у проведенні військових операцій”, – коментує військовослужбовець Сергій.

Власне, сама закупівля літального апарату стала можливою завдяки постійній підтримці з боку місцевої громади та ретельній роботі педагогічних батьківських колективів дошколяриків, які зібрали кошти та додаткові ресурси для забезпечення цієї потреби.

"Вдячна нашим освітянам за свідому патріотичну позицію. Спільними силами ми допомагаємо врятувати дорогоцінні життя та таку потрібну техніку там, де рахунок йде на хвилини. На цьому ми не зупинимось, адже війна стосується кожного і ми продовжуємо наближати українську Перемогу. Пишаюсь своїми колегами", – каже директорка департаменту освіти Вінницької міської ради Оксани Яценко.

Фото: Вінницька міська рада

Поділитися :