Новини

Вінницькі гіди отримають власні профілі на туристичному сайті міста

18 листопада 2020, 12:28

Збір інформації, якою наповнять профілі, триватиме до 25 листопада. 

На сайті міської ради повідомили про розробку тематичного розділу «Вінницькі гіди», який буде створений у рамках проєкту «Вінницький стандарт гостинності: програма посилення конкурентоспроможності туристичної індустрії Вінниці». Реалізацією проєкту займається ГО «Спілка підприємців «СТІНА» за фінансування Уряду Канади через Фонд сприяння розвитку малих і середніх підприємств проєкту міжнародної технічної допомоги «Партнерство для розвитку міст» (Проєкт ПРОМІС) та за підтримки Вінницької міської ради.

Проєкт має на меті посилення конкурентоспроможності малого та середнього підприємництва Вінниці, в тому числі серед гідів.

Персональний профіль гіда або гідеси у розділі «Вінницькі гіди» на офіційному туристичному порталі  буде створений за наступних умов:

- наявності рекомендаційного бейджа або членства в професійних асоціаціях;

- проходження професійного навчання (шкіл гідів, сертифікованих курсів, навчальних курсів та дисциплін ЗВО) або фахової освіти (історія, краєзнавство, туризм, географія);

- реєстрації як суб’єкта підприємницької діяльності або трудових чи цивільно-правових відносин з юридичною особою, що веде діяльність у сфері туризму;

- наявності авторських екскурсійних маршрутів.

Щоб створити персональний профіль у новому розділі з описами екскурсій, гідам та гідесам потрібно до 18:00 25 листопада надіслати інформацію про себе, заповнивши відповідну форму Також потрібно надіслати якісні фотоматеріали (ілюстративні напрацювання для візуального оформлення екскурсій) на електронну пошту visitvinnytsia@gmail.com з темою листа «Матеріали для розділу Вінницькі гіди» та зазначенням імені та прізвища.

Після надання охочими необхідних даних буде створено відповідний розділ «Вінницькі гіди» на офіційному туристичному порталі з персональними профілями кожного гіда та кожної гідеси.

Додамо, для наповнення розділу департамент організує фотосесію портретних світлин. Розділ буде запущений до кінця року після sео-оптимізації текстового матеріалу української та англійської версії сайту.

Поділитися :