Новини

Вінницькі комунальники оновлюють одинадцять покрівель

23 червня 2023, 12:59

Загалом цьогоріч планують оновити покрівлі близько 30 багатоповерхівок. Робота на половині об'єктів знаходиться на завершальному етапі.

Як повідомляють на сайті Вінницької міської ради, завершують роботи в будинках за адресами: Гоголя, 20, Хлібна, 11, Генерала Григоренка, 36, Г. Артинова, 38, Келецька, 110.

Також ремонтують покрівлі будинків по вулиці Лялі Ратушної, 128, Волошкова, 8, Космонавтів, 79, Брацлавська, 57, О. Антонова, 12 та Л. Лук’яненка, 33.

У 10 із зазначених вище об'єктів роботи повністю проводились коштом міського бюджету. За програмою співфінансування з мешканцями будинку відновлюється один об'єкт по Лялі Ратушної, 128. 

"Ремонт більшості зі згаданих покрівель виконується повністю за рахунок коштів міського бюджету – як перший безкоштовний капітальний ремонт для ОСББ. Ці роботи є дороговартісними, тож при створенні об'єднання співвласників, вінничани часто обирають саме цей вид робіт і це є одним із найзатребуваніших ремонтів конструктивних елементів в місті", - розповідає директор департаменту житлового господарства Вінницької міської ради Віталій Місецький.

Також передбачається утеплення покрівель, аби в холодну пору року зменшити втрати тепла.  

Загалом, у місті планувалось в поточному році капітально оновити покрівлі на 21 будинку. Проте, як зазначають в департаменті житлового господарства, ці плани відкориговані в сторону збільшення.


Фото: Вінницька міська рада

Поділитися :