Новини

Вінницькі освітяни відправили допомогу для військових ОМБр 59 бригади 

17 січня 2023, 17:39

У вантажі прилад нічного бачення, термобілизна, смаколики, чай, кава, шкарпетки, шапки, рукавиці тощо.

Як зазначають у міськраді, нещодавно в одному з закладів загальної середньої освіти Вінницької міської територіальної громади проводили триденний турнір з настільного тенісу серед педагогічних працівників, де збирали кошти для підтримки ЗСУ. Організаційні та благодійні внески передали на прилад нічного бачення для вінницьких бійців, які зараз воюють на Луганщині.

Водночас за кошти з призового фонду та за донати батьків та вчителів закупили необхідну гуманітарну допомогу, яку цими вихідними відправили для військових ОМБр 59 бригади.

У вантажі найнеобхідніше для того, аби зігрітись у холодну зиму, а саме: термобілизна, смаколики, чай, кава, шкарпетки, шапки, рукавиці тощо.

Війна не вибирає пору року, тому зараз, як ніколи, для військових потрібні теплі речі та така звичайна для нас кава та чай. У темні часи, дуже добре видно світлих людей, саме такі й працюють у закладах освіти нашої громади. Пишаюсь небайдужими містянами та педагогічними колективами ВМТГ, — каже директорка міського департаменту освіти Оксана Яценко.

Поділитися :