Новини

Вінницькі паралімпійці, які вибороли медалі в Токіо, отримуватимуть щомісячні стипендії міської ради

8 вересня 2021, 09:36

Їх також виплачуватимуть тренерам спортсменів.

Як інформують на сайті міської ради, за перше півріччя цього року вінницькі спортсмени посіли 885 перших та призових місць на чемпіонатах і Кубках України та здобули 16 медалей на міжнародних змаганнях. Зокрема, Мар’яні Шевчук вдалось здобути паралімпійське "золото" з пауерліфтингу. Натомість вінницький стрілець Олексій Денисюк виборов "бронзу" Паралімпіади-2020. 

Напередодні Дня фізичної культури та спорту міський голова подякував спортсменам та відзначив, що за них вболівала вся Україна. Для вінницьких паралімпійців, які здобули медалі у Токіо, а також їхніх тренерів передбачені щомісячні стипендії міської ради. 

"Наші вінницькі спортсмени є амбасадорами нашого чудового міста і області в цілому. Від ваших здобутків, в тому числі, залежить авторитет спортивного міста. Результат першого півріччя – позитивний рух, це командна робота усіх спортсменів. Хочу подякувати вам за те, що ви справжні патріоти свого міста і своєї справи", – наголосив міський голова.

Загалом нагороди, грамоти, подяки та премії отримало понад 100 вінницьких спортсменів. Нагородження представників спортивної спільноти громади відбулось на стадіоні у Центральному міському парку ім. Леонтовича.

Фото: www.vmr.gov.ua

Поділитися :