Новини

Вінницькі патрульні допомогли жінці знайти батька, який раптово втратив пам'ять

11 грудня 2020, 15:33

46-річний чоловік, перебуваючи за кермом вантажівки, зателефонував доньці і намагався з'ясувати, хто він і де знаходиться. 

Як повідомила речниця патрульної поліції Вінниччини Тетяна Плахотнюк у телеграм-каналі, 11 грудня до поліції зателефонувала жінка, яку стривожила розмова з батьком по телефону. Напередодні до неї подзвонив тато, який, перебуваючи за кермом вантажівки, забув про все: хто він, звідки, як його звуть і що він робить на дорозі. Під час розмови по мобільному з донькою чоловік намагався з'ясувати хоч щось про себе, але це, на жаль, не допомогло. Жінка зателефонувала на 102, екіпаж поліції відразу виїхав на пошуки її батька.  

Завдяки небайдужому громадянину, який опинився в цей час поруч з водієм, патрульним вдалось швидко розшукати чоловіка. Він перебував на вулиці Максима Шимка. По прибуттю на місце події патрульні стали заспокоювати розгубленого чоловіка, який так само нічого не пам'ятав. Інспектори викликали карету швидкої допомоги та в телефонному режимі зорієнтували доньку про місцезнаходження її батька.

Після приїзду медиків у 46-річного чоловіка почала терпнути рука. Працівники швидкої запідозрили в нього ознаки інсульту, тому госпіталізували водія до лікарні.

"На жаль, такі ситуації трапляються. І схожі виклики ми отримуємо не вперше. Нам не відомо, що саме стало причиною такого стану чоловіка. Можемо лише припускати перевтому організму. Тому звертаємось до роботодавців, водії яких перевозять вантажі на далекі відстані: подбайте про відповідний відпочинок ваших працівників. Життя і здоров'я людини - найвища цінність!", - наголошують у дописі.

Поділитися :