Новини

Вінницькі поліцейські затримали чоловіка, який кастетом побив 78-річну жінку

10 березня 2021, 15:25

Коли до будинку 24-річного зловмисника зайшли правоохоронці, чоловік сховався у шафу.

Як інформують на фейсбук-сторінці Поліції Вінницької області, 9 березня працівники Управління карного розшуку обласного главку поліції Вінниччини затримали 24-річного зловмисника, який в серпні 2019 року увірвався до будинку самотньої пенсіонерки в Іллінецькому районі. 

Ззловмисник розбив вікно та проник до будинку потерпілої. Нападник збив з ніг безпомічну жінку, завдав їй тілесних ушкоджень кастетом та ногами. Після катувань забрав невеликі заощадження, особисті речі та втік з будинку.

"Увесь цей час над розкриттям злочину працювали слідчі та оперативники обласного главку поліції. Завдяки проведеним оперативним заходам та слідчим діям, а також результатам експертиз, поліцейські довели причетність до вчинення розбійного нападу 24-річного жителя Махнівської територіальної громади. Його затримали за місцем проживання. Коли до будинку зайшли поліцейські, зловмисник заховався в шафі, - повідомив начальник ГУНП у Вінницькій області Іван Іщенко.

Підозрюваний вже перебуває під слідством за вчинення розбійного нападу в Київській області. За вчинений злочин чоловіку загрожує до 12 років ув’язнення з конфіскацією майна.

Фото: Facebook/Поліція Вінницької області

Поділитися :