Новини

Вінницькі поліцейські затримали зловмисника, який з підвалу будинку викрав електроінструменти та прилади

2 грудня 2022, 11:01

Чоловіка затримали під час спроби продажу краденого. За вчинення крадіжки зловмиснику загрожує до 8 років позбавлення волі.

Як ідеться на ФБ-сторінці Поліції Вінницької області, правоохоронці менш ніж за добу розшукали 48-річного раніше судимого правопорушника, який викрав електроприлади з підвалу багатоквартирного будинку у Вінниці.

1 грудня до поліції з повідомленням про злочин звернувся 39-річний Вінничанин. Потерпілий повідомив, що невідома особа вночі проникла до підвального приміщення будинку та здійснила крадіжку електролобзика, болгарки, шурупокрута, двох обігрівачів та електрочайника.

В ході проведення розшукових заходів оперативники встановили зловмисника за допомогою камер відеоспостереження. Ним виявився раніше судимий 48–річний житель Вінницької області. Чоловік раніше працював робітником у даному будинку, приміщення він відкрив за допомогою ключів, які у нього залишились.

Зловмисника затримали на ринку, коли той намагався продати викрадене та поміщено до ізолятора тимчасового тримання. Речові докази вилучено.

"За цим фактом поліція розпочала кримінальне провадження за ч. 4 ст. 185 Кримінального кодексу України (крадіжка). Такий злочин карається ув’язненням до 8 років", - йдеться у повідомленні.

Поділитися :