Новини

Вінницькі поліцейські здійснили мрію 10-річного хлопчика

16 листопада 2020, 12:50

Дмитрик - учень 4-го класу, який нещодавно поборов тяжку хворобу. У майбутньому хлопчик мріє стати поліцейським.

Як розповів на своїй фейсбук-сторінці начальник управління поліції у Вінницькій області Іван Іщенко, минулої п'ятниці, 13 листопада, вінницькі поліцейські приїхали до загальноосвітньої школи в с. Хижинці, аби привітати 10-річного Дмитрика з днем народження.

Дмитрик - учень 4-го класу, який мріє стати поліцейським. Нещодавно хлопчик подолав тяжку хворобу. Напередодні свого дня народження Дмитрик висловив бажання, аби зі святом його привітали справжні поліцейські. Мама хлопчика звернулася до правоохоронців через соцмережі. На прохання жінки відгукнувся головний поліцейський області.

У свій день народження мрія Дмитрика здійснилася: на подвір'я школи, де навчається хлопчик, приїхала поліцейська машина. Патрульні привітали іменинника, вручили подарунки та дали змогу хлопчику та його однокласникам ознайомитися з роботою правоохоронців. Діти приміряли поліцейську амуніцію та проїхалися подвір'ям школи службовою машиною.

"Наша команда приготувала спеціальну і дуже приємну «спецоперацію». Радіємо, що здійснили таку маленьку, але таку важливу мрію Дмитрика. Від щирого серця вітаю Дмитрика з Днем народження. Перемагай! Крокуй до своєї мети впевнено! Запрошуємо та чекаємо в наших лавах!", - зауважив Іван Іщенко.

 

Поділитися :