Новини

Вінницькі школярі повертаються до звичайного графіка навчання

5 лютого 2021, 09:34

З понеділка за парти сядуть усі учні, окрім тих, хто хворіє та перебуває на самоізоляції.

Як розповіла радіо "Місто над Бугом" директорка департаменту освіти Вінницької міської ради Оксана Яценко, до школи ходитимуть учні усіх класів, з 1 по 11. Онлайн вчитимуться лише ті, хто перебуває на самоізоляції. Таке рішення було прийнято напередодні під час засідання міської комісії з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій. У департамент надійшло багато звернень як від батьків, так і від вчителів, з проханням відновити навчання у школах у звичайному режимі. Тож після моніторингу ситуації було прийнято рішення повернутися до того графіку навчання, який був до карантину.

"Згідно з рішенням комісії з техногенно-екологічної безпеки і надзвичайних ситуацій (протокол №4 від 4 лютого) прийнято рішення, що освітній процес для учнів 5-8 класів з 8 лютого, тобто з наступного понеділка, буде проведений у звичайному режимі і з обов'язковим дотриманням усіх протиепідемічних вимог. Тобто з понеділка усі школяр в усіх паралелях 1-11 класів повертаються до звичайної форми навчання офлайн, яка була до введення карантину", - повідомила Оксана Яценко.

Нагадаємо, 25 січня в Україні закінчився загальнодержавний локдаун, який був запроваджений Урядом на два тижні. Після чого у школах відновили навчання. Проте за парти повернулися не всі учні, а лише початкової школи та 9-11 класів. Учні ж 5-8 класів навчалися за змішаною формою.

Поділитися :