Новини

Вінницькі спортсмени здобули 24 нагороди на чемпіонаті області

21 жовтня 2022, 15:17

Абсолютною чемпіонкою змагань стала Ангеліна Харламова, яка виборола чотири «золотих» медалей.

Як повідомляють у міській раді, вихованці Вінницької міської дитячо-юнацької спортивної школи №2 продемонстрували вправність на веслувальних змаганнях у с. Сокілець Немирівського району. Наші спортсмени здобули призові місця у різних категоріях.

«Запеклою була боротьба за перші місця! Надзвичайно задоволена результатом чемпіонату, адже разом із тренером ми старанно працювали задля досягнення поставлених цілей. Я дуже задоволена результатом», - розповіла чемпіонка цих змагань Ангеліна Харламова.

Тренер МДЮСШ № 2 Євген Туркенич зазначив, що зупинятись на досягненому не збираються і надалі будуть старанно працювати та вдосконалювати майстерність на «швидкій воді».

На змаганнях відзначився Кирило Кушнір, який на дистанціях слалом клас човнів С1 слалом 1 та слалом 2 чоловіки здобув два «золота». Два срібла у цих же категоріях у Вадима Бондара. Третя сходинка у Артема Бойка та Богдана Поліщука, відповідно. А у кваліфікації слалом 2 «бронзу» виборов Богдан Поліщук.

Свою вправність на байдарка-одиночках (К-1 чоловіки) продемонстрували - Денис Артюнін, який отримав золоту медаль, «срібло» у Богдана Поліщука, а «бронза» у Георгія Панченка.

Також три «срібла» та одну «бронзу», за результатами чемпіонату, виборола Наталія Нелюбій. А Валентина Мороз у категорії «каное» здобула срібну медаль. Серед дівчат у трьох категоріях (К-1, С-1 та слалом С-1) Наталія Гуд виборола три «бронзи».

«Наразі у нашій спортивній школі формується ціла плеяда веслувальників, які виступають у юнацьких чемпіонатах міста, області, України та боряться за призові місця», - зазначила в.о. директора Вінницької МДЮСШ № 2 Світлана Куліш.

Поділитися :