Новини

Вінницькі важкоатлети з МДЮСШ № 5 здобули 12 золотих, 7 срібних та 3 бронзові медалі на чемпіонаті міста

26 березня 2024, 15:10

Найкращі спортсмени представлятимуть Вінницю на чемпіонаті області, який відбудеться на початку квітня, та на чемпіонаті України у місті Луцьк 22-27 квітня. 

Як повідомляють на сайті Вінницької міської ради, нещодавно відбулись змагання з важкої атлетики серед чоловіків та жінок. На них спортсмени МДЮСШ №5 здобули 12 перших , 7 – других та 3 – третіх місць. 

«Саме на таких турнірах хлопці та дівчата проходять відбір до змагань вищого рівня. Тож кращі спортсмени представлятимуть Вінницю на чемпіонаті області, який відбудеться на початку квітня, та на чемпіонаті України у місті Луцьк 22-27 квітня», – говорить тренер МДЮСШ № 5  Петро Нагурний.

Своєю чергою в.о. директора Вінницької міської дитячо-юнацької спортивної школи № 5 Тетяна Бондарчук акцентувала на важливості підтримки розвитку спортивної галузі та зазначила, що такі високі результати – запорука систематичної роботи та допомоги тренерів спортсменам.

«Ми пишаємося нашими атлетами й віримо, що вони здатні на ще більше. Наша команда готова до подальших викликів і з нетерпінням чекає на майбутні турніри, де ми будемо продовжувати показувати високі результати», – додала Тетяна Бондарчук.


Фото: Вінницька міська рада

Поділитися :