Новини

"Вінницькі вовки" поповнили свій склад сімома іноземними легіонерами

13 травня 2021, 12:37

Такої кількості запрошених іноземних гравців наразі не має жодна команда з американського футболу в Україні. 

Як повідомляють на сайті "Вінницька арена", нові гравці приїхали до Вінниці з Великої Британії, США, Канади й Німеччини. Там через карантинні обмеження скасували майже всі спортивні змагання. Тому вони швидко прийняли запрошення тренера вінничан, американця Дейла Хеффрона.

"Іноземці матимуть у нас потрібну їм ігрову практику. Водночас вони прийматимуть участь у наших тренуваннях, як наставники захисту, нападу, спецкоманд "Вовків", юнацької і дитячої команд",  – повідомив тренер "Вінницьких Вовків" Сергій Перегончук.

Нагадаємо, минулого року через карантинні обмеження сезон американського футболу в Україні був дуже нетривалим. Він пройшов у скороченому форматі за два місяці. Цього року є можливість провести повноцінний чемпіонат. Свій перший матч у новому складі "Вовки" зіграють вже 16 травня у Львові. Суперниками вінничан стануть місцеві "Леви".

Загалом у Суперлізі чемпіонату України зареєструвалися вісім команд. Їх поділили на два дивізіони за географічним принципом – Захід і Схід. В Західній групі, окрім "Вовків" і "Левів", гратимуть ще столичні клуби "Слов’яни" і "Патріоти".

"Нинішній чемпіонат України, як очікується, буде найсильнішим в історії. Водночас прагнемо поборотися в ньому для початку за вихід у плей-офф, у подальшому – за участь у фіналі", – підсумував Сергій Перегончук.

Фото: arena.vn.ua

Поділитися :