Новини

"Вінницькі Вовки" – єдина в місті спортивна організація, яка займається розвитком американського футболу та черлідингу

7 березня 2023, 13:27

У клубі тренуються більше 120 спортсменів різного віку.

Тренерським штабом було відібрано 26 гравців, які візьмуть участь в наступному етапі відбору для участі у всеукраїнських та міжнародних змаганнях. 

«За підсумками наступного збору, який відбудеться наприкінці березня, буде визначено основний склад команди. Саме він у квітні представлятиме нашу країну в Австрії на загальноєвропейському турнірі» - сказав один зі співзасновників ГО «Спортивний клуб "Вінницькі Вовки" Євген Хомин. 

25 лютого в Ужгороді відбувся Всеукраїнський турнір з флаг-фуболу, присвячений пам’яті загиблого захисника України, Героя УЛАФ, гравця «Ужгородських лісорубів» Данила Богуславського. Всього в турнірі взяло участь 10 команд. 

Вінницький клуб був представлений двома колективами. «Вовки» перемогли у своїй групі та вийшли до фіналу, де поступились «Левам» з мінімальною різницею, посівши в результаті ІІ місце. «Вовки U19» достойно проявили себе, зіграли чудові матчі і провели підготовку до майбутньої участі в європейських турнірах. 

«Безумовно, результати турніру - це другорядне, головним було вшанування пам'яті полеглих на війні хлопців, які віддали свої життя за свободу та незалежність України» - сказав один зі співзасновників ГО «Спортивний клуб "Вінницькі Вовки" Сергій Перегончук. 

Дякуємо кожному воїну, який захищає нас та нашу землю від російських нелюдів і наближає перемогу України!

Поділитися :