Новини

"Вінницькі Вовки" здобули п'яту перемогу поспіль

12 липня 2021, 11:33

Цього разу суперниками вінничан стали столичні "Патріоти".

Як повідомляє "Вінницька Арена", свій передостанній матч в регулярному етапі Суперліги чемпіонату України "вовки" зіграли десятого липня у Києві на стадіоні "Локомотив".

"Вовки" стартували досить впевнено. В першій половині їм вдалося занести чотири тачдауни та здійснити вдалі реалізації. У другій половині гри вінничани занесли ще один тачдаун. Згодом "Патріотам" все ж вдалось "розмочити" рахунок, заробивши 6 очок", – йдеться в дописі.

Гра завершилась з рахунком 6:34 на користь "Вінницьких Вовків".

Наступний, завершальний, матч регулярної частини "Вовки" проведуть вдома, 24 липня. Суперниками наших спортсменів стануть львівські "Леви", грою з якими вінничани розпочинали чемпіонат. Нагадаємо, тоді "Вовки" перемогли з перевагою в одне очко (7:6). Поки що вінницька команда стала переможцем у всіх 5 матчах регулярного етапу та впевнено посідає перше місце в турнірній таблиці західного дивізіону чемпіонату України.

"Вовки" вже забезпечили собі місце в плей-офф, де зустрінуться чотири кращі команди Суперліги. У разі нової перемоги над "Левами", які поступилися тільки нам, виходимо на другу команду іншого дивізіону. А у разі поразки отримуємо в плей-офф одразу найсильнішого опонента", – прокоментував капітан "Вовків" Сергій Перегончук.

Фото: В’ячеслав Янюк

Поділитися :