Новини

Вінницький міський голова Сергій Моргунов зустрівся з місцевими підприємцями

20 травня 2021, 14:18

Обговорили варіанти пожвавлення економічного розвитку в період пандемії COVID-19.

Міський голова Сергій Моргунов також подякував підприємцям за розуміння і співпрацю у непростих умовах та зазначив, що Вінниця, навіть у кризовій ситуації, може перемогти усі виклики сьогодення і залишитись серед кращих міст України завдяки "Стратегії 3.0".

"Якщо взяти динаміку: 5 років назад, наприклад, надходження по бюджету по ПДФО, по спрощеній системі оподаткування, по 1 і 2 групі платників податків-ФОПів, то вона значно покращилася з точки зору прозорого ведення бізнесу. Я тут хочу подякувати вам, тому що, за великим рахунком, ми маємо можливість розвивати місто з точки зору розвитку інфраструктури і соціальної сфери. Я думаю, що багато є питань і викликів, звісно, але я вважаю, що ви теж спостерігаєте кардинальні зміни, особливо за останні 4-5 років", – зауважив Сергій Моргунов.

Також під час зустрічі Сергій Моргунов зазначив, що міська влада зробила усе можливе для того, аби Вінниця не увійшла до "червоної зони". Водночас міський голова звернув увагу учасників зустрічі на те, що рано чи пізно пандемія завершиться і треба вчитися вести бізнес за будь-яких обставин.

"Але ми все зробили для того, аби не дати повного локдауну для міста Вінниці. Фактично відійшли від таких глобальних катаклізмів з точки зору бізнесу. У будь-якому випадку пандемія COVIDу закінчиться, і ми переконані у тому, що нам і надалі треба працювати, налагоджувати відповідну співпрацю", – додав міський голова.

Фото: www.vmr.gov.ua

Поділитися :