Новини

Вінницькому футбольному клубу «ЯСКО» вручили відзнаку Міністерства молоді та спорту України

15 листопада 2022, 15:10

Футбольний клуб – лідер аматорського футболу та футзалу Вінниці й області. Тепер його успіхи помітили та на загальнодержавному рівні.    

Як повідомили у пресслужбі Асоціації футзалу Вінницької області, 14 листопада Державний секретар Міністерства молоді та спорту України Олексій Перевезенцев вручив подяку ФК «ЯСКО» за «досягнення високих спортивних результатів, професіоналізм, відданість справі». Також почесну грамоту за «вагомий особистий внесок у розвиток фізичної культури і спорту України» отримав засновник і керівник ФК «ЯСКО» Ігор Скоромний. 

Висловлюємо слова вдячності Міністру молоді та спорту України  Вадиму Гутцайту. Дякуємо усім вболівальникам і друзям, які підтримують нас. А також гравцям ФК «ЯСКО», які активно допомагають ЗСУ, — прокоментував Ігор Скоромний.

Голова Асоціації футзалу Вінницької області Юрій Максименко назвав відзнаку профільного Міністерства  для ФК «ЯСКО» цілком заслуженою.

Дякую очільнику ФК «ЯСКО» за розвиток футболу і футзалу. Завдяки Ігорю Скоромному та його сину Ярославу ці види спорту в нашому регіоні неухильно прогресують, — сказав Юрій Максименко.   

 

Поділитися :