Новини

Вінниця долучиться до щорічної акції "Година Землі"

12 березня 2021, 10:57

У рамках акції в місті пройдуть безкоштовні екоекскурсії та онлайн концерт гурту "Очеретяний кіт".

Як інформують в прес-анонсі організатори "Години Землі у Вінниці", з 10 до 27 березня в 20-ти кав’ярнях міста діє акція "В свою чашку". Вінничанам пропонують брати каву у власну чашку або термос. Кожен учасник акції отримає спеціальну картку, у яку збиратиме штампи за використання власного горнятка для придбання напою. Зібравши 8 таких штампів, вінничани отримають від організаторів подарунки. З мапою кав'ярень міста, які долучились до акції "В свою чашку", можна ознайомитись за посиланням.

27 березня о 18:00 у середмісті Вінниці відбудуться дві безкоштовні історичні еко-екскурсії “Година твого міста” - велосипедна та пішохідна. Обидві екскурсії будуть супроводжувати досвідчені вінницькі гідеси Анастасія Стовпець та Інна Шумська, а усім учасникам вручать набори еко-подарунків. Реєстрація на екскурсії розпочнеться невдовзі, за оновленнями слідкуйте за посиланням.

Окрім того, у суботу, 27 березня, о 20:30 вінничан запрошують долучитись до Міжнародної акції "Година Землі 2020" та вимкнути у своїх домівках світло. Протягом цієї години на території всієї Вінниці буде вимкнено необов'язкове світло, підсвітки визначних будівель та мостів.

Вечір суботи 27 березня завершиться під акустичний онлайн концерт-розмову про особисту екоефективність та про те, як мистецтво поєднується із екологією. На учасників концерту чекає виступ гурту "Очеретяний кіт". Трансляція розпочнеться о 21:00.

Поділитися :