Новини

Вінниця не отримала 8,8 мільйона гривень на добудову корпусу міської клінічної лікарні швидкої медичної допомоги

25 листопада 2020, 17:20

Станом на 25 листопада оплата робіт підряднику не відбулася, тому можливі ризики та уповільнення виконання робіт по лікарні, що надкритично в умовах пандемії.   

Як зазначив у коментарі радіо "Місто над Бугом" Андрій Очеретний, заступник Вінницького міського голови, ще 9 листопада були зареєстровані зобов’язання по добудові корпусу лікарні швидкої медичної допомоги, що по вулиці Київській  на суму 8 мільйонів 812 тисяч гривень.

Ці кошти мають надійти з державного бюджету у державний фонд регіонального розвитку. Станом на 25 листопада платежі не здійснені.

"У нас на даний момент є питання відносно платежів по державному бюджету і конкретно у нас стоїть з дев'ятого листопада платіж на вісім мільйонів вісімсот дванадцять тисяч гривень. У нас зареєстровано зобов'язань держави по сплаті коштів підряднику за виконанні роботи. Станом на 25 листопада оплата не відбулася, тому у нас є ризики та уповільнення виконання робіт по лікарні, що надкритично в умовах пандемії і ми могли б мати ще один корпус лікарні", - наголосив Андрій Очеретний 

Зі слів Андрія Очеретного, це вочевидь пов’язано з тим, що Державне казначейство зупинило фінансування усіх незахищених видатків. І додає, що кошти виділені, і вони є на казначейських рахунках, проте не оплачені. Тому наразі темпи будівництва лікарні швидкої допомоги дещо зменшені. 

Поділитися :