Новини

Вінниця святкує: до Дня міста на Соборній розгорнули десятки локацій

11 вересня 2021, 14:38

Для містян проводять майстер-класи, показові виступи з художньої гімнастики, спортивної акробатики і черлідингу.

У Вінниці триває святкування Дня міста. Центральні вулиці переповнені великою кількістю локацій на будь-який смак і для різної вікової категорії. Тут є різноманітні виставки, встановили інсталяції сучасного мистецтва тощо. Зокрема, одна із локацій по вулиці Соборній представлена Вінницьким палацом дітей та юнацтва. Як розповіла Світлана Мусійчук, директор навчального закладу, для вінничан проводять майстер-класи.

"Це надзвичайно цікава локація позашкілля, представлена Міським палацом дітей та юнацтва ім. Лялі Ратушної. Ми запрошуємо усіх вінничан сюди. Тут розпочинають роботи 12 майстер-класів. Це різні напрями декоративно-прикладного мистецтва. Також ви побачите тут цікаву спортивну фотозону. Зараз будуть працювати наші актори в надзвичайно цікавих костюмах", – зауважила Світлана Мусійчук.

Поряд розміщена ще одна спортивна локація від вінницьких дитячо-юнацьких спортивних шкіл міста – тут триватиме фестиваль спорту "Сила міст-9", зокрема, турнір з тхеквондо, а також розміщені різні спортивні знаряддя, розповідає заступник голови комітету з фізичної культури та спорту Вінницької міської ради Роман Семчук.

"Спортивна локація, в якій головним дійством є турнір з тхеквондо. Це матчева зустріч збірних команди Вінниці і збірних команд України. Також відбудеться турнір з сили удару. У нас розміщений силомір, усі охочі можуть зареєструватись і перевірити власну силу. У нас представлена виставка дитячо-юнацьких спортивних шкіл, де можна ознайомитись з видами спорту, які культивуються в муніципальних спортивних заклдах. Будуть показові виступи з художньої гімнастики, спортивної акробатики і черлідингу", – розповів Роман Семчук.

Поділитися :