Новини

Вінниця весняна: озеленення, прибирання, ландшафтний благоустрій

28 квітня 2023, 13:47

Вінниця завжди славилася своєю природньою красою: місто зелене, з квітами, молодими деревами та доглянутими зонами відпочинку. 

Колектив «Вінницязеленбуд» продовжує активно працювати, аби незабаром зелені насадження міста знову розквітли і радували вінничан та гостей міста. Про ці роботи розповіла очільниця «Вінницязеленбуд» Тетяна Прибиш.

«На сьогодні ми постійно збільшуємо кількість працівників, адже маємо охопити великі території по всіх локаціях, в тому числі і в прилеглих, що увійшли до складу Вінницької міської територіальної громади. Отже, обсяг робіт у наших працівників досить великий: розпушуємо ґрунт на квітниках, щоб швидше зацвіли цибулькові, продовжуємо вичісувати газони для смарагдового забарвлення та вносимо перші весняні мінеральні добрива» - сказала пані Тетяна в етері проекту «Рефлекторія».

Співробітники «Вінницязеленбуду» в поточному форматі свої роботи обрізають дерева, прополюють газони, підстригають кущі, з яких формуються живі огорожі. Крім того, обприскують гілля дерев, аби стимулювати нові листочки пробуджуватись після холодів.

Поділитися :