Новини

Вінниця відправила на фронт черговий вантаж від Міжрегіонального гуманітарного штабу

21 грудня 2022, 17:12

Йдеться про вісім тонн допомоги: генератори, «буржуйки», шанцевий інструмент, теплі речі, дрони, харчові набори, смаколики, позашляховик «Мерседес» та багато іншого, чого потребують наші військові.  

Від самого початку повномасштабного вторгнення росії в Україну за ініціативи Володимира Гройсмана, В’ячеслава Соколового та Сергія Моргунова на Вінниччині було створено Міжрегіональний координаційний гуманітарний штаб. За 8 місяців роботи сформовано і відправлено на фронт тисячі тонн гуманітарної та ресурсної допомоги. Також триває робота з підтримки ВПО на Вінниччині та безпосередньо в обласному центрі, - розповіла в ефірі Міста над Бугом координатора штабу, депутатка Вінницької облради Ірина Івасюк.

«Регулярно надається допомога і в територіальних громадах області. Наприклад, зараз ми реалізуємо класний сучасний проєкт «Пакунок малюка» - це понад тисяча наборів дороговартісної якісної французької косметики та засобів гігієни для породіль та їхніх малюків. Надзвичайно вдала і належна допомога молодим мамам по догляду за дитинкою» - сказала Ірина Івасюк.

Вдалими також стали проєкти штабу «Тепло від дому до окопу», «Подаруй військовим смак домашнього тепла», - зауважила пані Ірина, - вони спрямовані як на ресурсну підтримку наших воїнів на «передовій», так і на підняття морально бойового духу наших захисників. 

"До кожного смаколика, які зробили наші кондитери, жінки-волонтерки кріплять вітальну листівочку або ж поробки маленьких вінничан. Вони стараються, аби українські воїни відчули душевне тепло дитячих сердець», - розповіла депутатка. 

 

 

 

 

Поділитися :