Новини

Вінниця залишається лідером за кількістю послуг, які надаються через ЦНАП

23 березня 2021, 09:36

Лише за минулий рік кількість онлайн-послуг у "Прозорих офісах" міста зросла в півтора раза.

Як інформують на сайті міської ради, минулого року вінницькі Прозорі офіси продовжили розширювати перелік послуг виконавчого комітету міськради, які можна замовити онлайн. За рік їх кількість збільшилася в 1,5 раза, і наразі через Інтернет уже можна отримати 38 послуг. Найпопулярніші - оформлення ФОП і ТОВ. Їх замовили 4168 мешканців Вінницької області. 

Серед послуг, які можна замовити онлайн, зокрема, архівні довідки, документи, пов'язані з земельними, містобудівними та архітектурними питаннями (наприклад, витяг з плану зонування, надання обмежень на використання садибної земельної ділянки, довідка про присвоєння назви проїзду в садовому товаристві) та інші.

"На сьогодні онлайн-послуги стали невід’ємною частиною нашого життя. І ми як фахівці системи надання адміністративних послуг постійно працюємо над вдосконаленням цього напрямку. Хочу зазначити, що від населення ми також відчуваємо збільшення попиту на онлайн-послуги, тому будемо розширювати цей перелік і в подальшому. При цьому ми й надалі залишаємося лідерами по кількості послуг які надаються через ЦНАП в Україні", – зазначила директорка департаменту адміністративних послуг міської ради Ірина Копчук.   

Фото: www.vmr.gov.ua

Поділитися :