Новини

"Вінницяміськтеплоенерго" продовжує реконструкцію аварійних тепломереж на Вишеньці

2 вересня 2020, 11:54

Роботи з реконструкції тепломереж, які покращать якість послуг для колишніх споживачів ДП "Маяк", тривають у Вінниці. Ремонтують тепломережі на кількох ділянках, зокрема по вул. Воїнів-Інтернаціоналістів, вул. В. Порика та вул. М. Ващука. 


Як зазначається на сайті Вінницької міської ради, минулого року КП ВМР «Вінницяміськтеплоенерго» розпочало комплексну заміну зношених мереж, які перейшли підприємству від ДП "Теплокомуненерго Маяк" у 2018 році. Ремонтні бригади за два роки виконали близько 400 аварійних робіт на цих ділянках. 

Фото: www.vmr.gov.ua

"Завдяки реконструкції мереж у міжопалювальний період 2019 року, вдалося покращити якість послуг для 30 будинків. Для цього  було замінено 5209,5 метрів мереж від трьох центральних теплових пунктів. До початку опалювального сезону буде замінено  2272 метрів мереж централізованого опалення та гарячого водопостачання від одного центрального теплового пункту ).  Відтак, вдасться мінімізувати тепловтрати і вилучити зі схеми теплопостачання аварійні мережі, через які подається теплоносій на 15 будинків"  – розповіла начальниця відділу з роботи зі ЗМІ та громадськістю КП ВМР "Вінницяміськтеплоенерго" Сніжана Корчака. 

Фото: www.vmr.gov.ua

Наразі уже виконали 80% робіт з розробки траншей та демонтажу обладнання. Усе мають завершити до початку опалювального сезону. 

Фото: www.vmr.gov.ua

Поділитися :