Новини

Володимир Гройсман: підтримайте Україну такою ж військовою міццю, як у випадку Ізраїлю!

14 квітня 2024, 19:13

Експрем'єр-міністр України звернувся до західних партнерів із закликом збільшити допомогу Україні у війні з росією.

Про це Володимир Гройсман написав на своїй сторінці у Фейсбук.

Він зазначив, що увесь світ побачив, як західні партнери 14 квітня відбили потужну спробу Ірану завдати удару по Ізраїлю. 

«Якби Захід так само підтримував Україну, ми могли б уже давно перемогти путінську росію», - переконаний Володимир Гройсман.

Наголосив експрем'єр і на тому, що Україна з перших днів повномасштабного вторгнення закликала партнерів закрити українське небо. Утім вони досі поводяться так, ніби рішення про перемогу України і поразку путінського терору ще не прийнято.

«Не може бути виправдань, чому демократичні країни не надають достатньої допомоги, щоб припинити цю незаконну та вбивчу агресію проти України», - закликав Володимир Гройсман західних лідерів. 

Він також додав, що вважає захист Ізраїлю надзвичайно важливий, але наголошує, що саме українці гинуть за захист свобод всього демократичного світу.

«Досить відмовок, стурбованості або недолугих пояснень. Все, що ми просимо - підтримати Україну такою ж військовою міццю, як у випадку Ізраїлю Слава ЗСУ! Слава Україні!» - підсумував експрем'єр.


Фото: Фейсбук-сторінка "Володимир Гройсман"

Поділитися :