Новини

Володимир Гройсман привітав вінничан з Днем міста

12 вересня 2020, 14:55

Зазвичай, свято у Вінниці відзначають  красиво і родинно. Цю традицію започаткували всередині 2000-х – спільною командою Володимира Гройсмана, на той момент мера Вінниці та Сергія Моргунова, чинного міського голови.

Втім цього року через карантинні обмеження і з огляду на епідеміологічні застереження святкування проходять здебільшого в онлайн форматі.

Звертаючись до жителів Вінниці, Володимир Гройсман зазначив, що День міста – це улюблене свято вінничан, але пандемія вносить свої корективи.

«Та що може бути важливішим, ніж здоров’я людини? - зазначив Володимир Гройсман. – Впевнений, що непрості часи минуть, і буде знову свято – більш яскраве і більш захоплююче. Тривоги відійдуть на задній план, і вулиці святкової Вінниці наповняться усміхненими людьми!», - зазначив він. 

Володимир Гройсман наголосив, що Вінниця завжди була і буде сильною і міцною громадою, а вінничани – добрими людьми,  готовими допомогти одне одному.

«Ми всі разом дбаємо про те, щоб місто ставало кращим, гарним і комфортним. Ми радіємо успіхам міста і вже сьогодні формуємо стратегію, щоб Вінниця успішно розвивалася і далі», - сказав прем’єр-міністр України (2016-2019) Володимир Гройсман.

Володимир Гройсман побажав кожній вінницькій родині здоров’я, добробуту і упевненості в майбутньому.

 

Поділитися :