Новини

Як працюють ЦНАПи у Вінниці під час повітряної тривоги

14 жовтня 2022, 10:17

На період «повітряної тривоги» прийом відвідувачів Центру адмінпослуг призупиняється, оскільки безпека людей - пріоритет.

Як повідомляють у міській раді, останніми днями значно почастішали сигнали повітряної тривоги, які закликають городян спуститись в укриття і перечекати небезпеку. Відповідно до правил, встановлених Державною службою України з надзвичайних ситуацій, на час повітряної тривоги прийом відвідувачів Центру адміністративних послуг «Прозорий офіс» Вінницької міської ради призупиняється. Робота ЦНАПу відновлюється через 15-30 хвилин після відбою.

"Наш пріоритет – безпека людей. Під час повітряної загрози усі мають перебувати в укриттях.  Запевняємо, усі клієнти, які отримали талон попереднього запису і час прийому яких припав на час повітряної тривоги, будуть обов’язково прийняті адміністраторами ЦНАПу", - розповіла директорка департаменту адміністративних послуг Вінницької міської ради Ірина Копчук.

Для цього необхідно звернутись до рецепцій центрального та територіальних відділень з номером талону попереднього запису або зателефонувати до Кол-центру ЦНАПу (тел: (0432)65-50-50; (067) 000-26-61; (073) 000-26-61) і перенести запис на зручний час.

«Сподіваємось, що Ви із розумінням поставитесь до тимчасових незручностей. Бережіть себе та Україну!» - зазначила Ірина Копчук.

Поділитися :