Новини

Якість кадрової політики органів влади Вінниці

22 грудня 2022, 11:35

Проєкт «Муніципальний університет перепідготовки та підвищення кваліфікації посадових осіб місцевого самоврядування Вінницької міської ради» - унікальне «ноу-хау» Вінницької міської ради.

Проєкт започаткований з метою організації додаткової фахової підготовки працівників органів місцевого самоврядування та співробітників місцевих органів влади, Департаментів та комунальних підприємств, інших структур, які надають адміністративні послуги.

«Головний ідеологічний сенс цієї роботи – підвести кожного співробітника до усвідомлення того, що сьогодні представник органу влади, адмінструктури – це надавач послуги жителю міста, села чи селища. І від того, наскільки ця послуга буде якісною, прозорою та результативною і залежить рівень довіри до влади загалом» - сказала в прямому ефірі проєкту «Рефлекторія» директор Департаменту кадрової політики Вінницької міської ради Тетяна Ласкавчук.

Кадрове забезпечення органів виконавчої влади Вінницької територіальної громади є на сьогодні якісним. А мотивація у всіх спільна: безперечна перемога України у визвольній війні. Усі ресурси спрямовано проти ворога. Усі співробітники органів влади та місцевого самоврядування пристосовані під військові умови та вимоги воєнного часу. Беруть участь у формуванні гуманітарних вантажів; комплектують набори для ВПО, надають консультації правового, адміністративного, психологічного змісту.

«По всіх аспектах кадрової життєдіяльності нашої ВТГ можу поставити 12 балів! Наші службовці свідомі, відповідальні та відкриті для комунікацій!» - сказала на завершення пані Тетяна.

Також пані Тетяна Ласкавчук розповіла про дію програми ефективності діяльності органів місцевого самоврядування та керівників комунальних підприємств, актуальності використання сучасних механізмів та алгоритмів по роботі з персоналом в адміністративних структурах. Детально розповіла про інтелектуальні та управлінські механізми, що забезпечують покращення якісного складу працівників муніципальних структур та розвиток їх особистісних компетенцій.

Поділитися :