Новини

З 5 квітня у Вінниці частково обмежать рух по вул. Данила Нечая

2 квітня 2021, 13:29

Там замінять більше 330 метрів водопроводу.

Як ідеться на фейсбук-сторінці міської ради, реконструкцію мережі водогону розпочнуть наступного тижня. Ділянка, яку замінять, є магістральною, тому має важливе значення для водопостачання жителів Старого міста. 

На час робіт з прокладання нової ділянки водопроводу вода вінничанам постачатиметься через трубопровід, який діє зараз, щоб люди не відчули незручностей з водопостачанням. А після завершення реконструкції водопроводу виконають переключення водопостачання на нову трубу.

"Така труба є надійною та має досить тривалий термін експлуатації - більше 50 років. Матеріал труб є стійкий до корозійних процесів і не накопичує внутрішніх відкладень, що сприяє збереженню стабільної прохідної спроможності. Трубопровід є магістральним та має діаметр – 560 мм. Від нього здійснюється водопостачання частини Старого міста", – розповів заступник начальника відділу реформування та розвитку житлово-комунального господарства та енергетики департаменту міського господарства Олександр Зімбовський.

Після зміни застарілих інженерних мереж відбудеться реконструкція асфальтного покриття.

У зв'язку з проведенням заміни магістрального водогону на ділянці вул. Данила Нечая від перехрестя з вулицею Гліба Успенського до перехрестя з вулицею Дубовецькою з 5 квітня до 30 червня дещо обмежать рух транспорту.

Фото: Фейсбук/Вінницька міська рада

Поділитися :