Новини

З обласного бюджету Вінниччини виділять понад 2 млн грн на реалізацію стартапів підприємців

21 вересня 2021, 12:32

Завдяки реалізації цих проєктів в області буде створено 55 нових робочих місць.

Сертифікати переможцям обласного конкурсу для підприємців-початківців вручили сьогодні, 21 вересня. Про це на своїй сторінці у Фейсбук повідомив голова Вінницької обласної ради Вячеслав Солоковий. За його словами, у цьогорічному конкурсі перемогли 33 бізнес-плани. На їх реалізацію з обласного бюджету спрямують понад 2,2 млн грн.

Власну справу започаткує 21 підприємець-початківець, ще 12 – розширять вже створений бізнес. Це, зокрема, оратівська "Власна мініптахоферма", вінницька "Планета машин" та ладижинське "Вирощування мікрозелені". 

Завдяки реалізації стартапів-переможців в області буде створено 55 нових робочих місць. Всього на конкурс надійшло 117 онлайн-заявок.

"Вітаю цьогорічних переможців і запрошую усіх жителів Вінниччини, які мріють про власну справу, брати участь в конкурсі бізнес-проєктів наступного року. Ми розуміємо, наскільки важливо підтримувати підприємницькі ініціативи, тож будемо вдосконалювати обласний конкурс, щоб ним могли скористатись якомога більше активних жителів області", – повідомив Вячеслав Соколовий.

Фото: Фейсбук/Вячеслав Соколовий

Поділитися :