Новини

"З традиційними колядками та кутею": у Вінниці відбудеться сімейне свято "Різдвяний вертеп"

30 грудня 2020, 14:27

Організатори повідомляють, що захід відбудеться у разі скасування локдауну.

Центр ремесел "Дунстан" запрошує вінничан на сімейне свято "Різдвяний вертеп". У програмі святкування - колядки, танці під різдвяні мелодії та різноманітні майстер-класи. Усе відбуватиметься на свіжому повітрі з дотриманням протиепідемічних вимог. Окрім того, на учасників свята чекає застілля з героями фільму "Вечори на хуторі біля Диканьки". Як зазначають у дописі, "пан Голова і Козак Свербигуз кожного гостя пригощатимуть різдвяною кутею та смачними пиріжками з печі".

"Будемо всі разом будувати Середньовічний трубопровід. Позмагаємося, хто швидше з'їсть вареники зі сметаною. Влаштуємо снігову битву, яка подобається всім. Запустимо в небо ліхтарики, що світяться. Розпалимо багаття і навчимося правильно пекти картоплю. Вип'ємо смачний чай і зіграємо в сімейний футбол. І як завжди - традиційні майстер-класи та розваги: стрільба з луків, ходулі, командні лижи, перетягування каната, лицарський приціл та унікальні ландшафтні інсталяції в музеї середньовічної Великобританії", - розповіли в анонсі.

Свято відбудеться 8 січня, з 12 до 16 години, в центрі ремесел "Дунстан" (Стадниця, що за 6 км від Вінниці). Організаційний внесок - 200 грн, за трансфер потрібно доплатити 50 грн. Дітям до 6 років вхід безкоштовний.

"Якщо буде локдаун - ми оптимістично чекатимемо нашої зустрічі на інших наших заходах!" - повідомили організатори.

Поділитися :