Новини

За добу поліцейські Вінниччини розшукали двох неповнолітніх дівчат

11 листопада 2022, 10:43

Вік дітей 13 та 14 років. З початку року працівники поліції Вінниччини розшукали 400 дітей, які за різних обставин залишили домівки.

Як повідомляють на сторінці Нацполіції у Вінницькій області, у Вінниці та Вінницькому районі працівники поліції розшукали двох дівчаток. Одна з неповнолітніх самовільно залишила реабілітаційний центр, інша – не повернулася додому після навчання у школі.

10 листопада близько 13 години до поліції надійшло повідомлення від адміністрації Жмеринського центру соціально-психологічної реабілітації дітей про зникнення дівчинки.

Шукали дітей поліціянти Жмеринського районного відділу поліції та ювенальні поліцейські Вінницького районного управління поліції.

В ході розшукових дій з’ясувалось, що неповнолітня могла поїхати до Вінниці, адже раніше мешкала в обласному центрі. Встановили адресу, за якої вона проживала та опитали її господарів.

"З’ясувалось, що неповнолітня сьогодні приїжджала до них, але де вона наразі перебуває їм невідомо. Дізнавшись про зникнення дитини, власник будинку долучився до пошуків", - йдеться у повідомленні.

Близько 20.30 господар будинку повернувся додому. У помешканні він зустрів розшукувану і відразу повідомив працівників поліції.

З неповнолітньою поліцейські провели бесіду та повернули її до центру.

Ще одне повідомлення про зникнення 13 – річної дитини надійшло до Гайсинського районного управління поліції близько 20.30 від батька неповнолітньої, який повідомив, що його донька не повернулася додому після навчання у школі.

Протягом кількох годин поліцейські розшукали дівчинку в одному з населених пунктів Іллінецької територіальної громади, де вона гостювала у своїх знайомих.

Поділитися :