Новини

За минулу добу, 27 березня, вінницькі поліцейські розшукали двох зниклих жінок

28 березня 2024, 14:30

Працівники поліції знайшли та повернули додому 53-річну мешканку села Кам'яногірка та 81-річну жительку смт Браїлів Жмеринського району, які 27 березня залишили свої домівки та про їхнє місцеперебування рідним нічого не було відомо.

Як зазначається на сторінці Національної поліції Вінницької області, 27 березня до поліції звернувся 29-річний житель села Кам'яногірка з повідомленням про те, що його 53-річна мати пішла з дому у невідомому напряму телефону із собою не мала, а рідні не можуть її знайти.

Поліцейські задіяли всі можливі оперативно-розшукові заходи: орієнтували групи швидкого реагування, зібрали на пошуки особовий склад підрозділу, поширили інформацію про зниклу особу у месерджерах громади.

Згодом завдяки зібраній інформації зниклу розшукали та повернули додому. Як пояснила жінка, вона пішла у сусіднє село до доньки. А 81-річну пенсіонерку з смт Браїлів почали шукати поліцейські близько 20:00. Про її зникнення заявила знайома. Бабуся пішла з місця проживання в обідню пору у невідомому напрямку та додому не повернулася. Особовий склад підрозділу поліції шукав зниклу у лісосмугах та дачних масивах, підозрюючи, що остання заблукала.

Зранку 28 березня бабусю знайшли на поблизу лісосмуги та доставили до лікарні. ЇЇ життю наразі нічого не загрожує.

Фото: Національна поліція Вінницької області

Поділитися :