Новини

За минулу добу на Вінниччині сталось три автопригоди

7 березня 2023, 10:51

6 березня у Вінниці та Вінницькому районі стались три дорожньо-транспортні пригоди, у яких травмувалися троє людей. Серед потерпілих - малолітня дитина.

Як інформують на сайті Нацполіції у Вінницькій області, близько 7:40 у Вінниці на вулиці Л. Лук’яненка водій Renault Mégane, 31-річний мешканець Хмільницького району, наїхав на 64-річного пішохода. Чоловік перетинав проїжджу частину дороги по нерегульованому пішохідному переходу. В результаті аварії пішохід отримав травми та був доставлений до лікарні.   

Ще одна автопригода сталася в обласному центрі. 54-річна водійка автомобіля Nissan Rogue не впоралась із керуванням та допустила зіткнення з автомобілем Renault Scenic під керуванням 33-річного вінничанина. Внаслідок ДТП травми отримала 10-річна пасажирка автівки Renault Scenic. Дитина госпіталізована.


Більше новин – у нашому ТГ-каналі: mnb_vinn


 

Того ж вечора аварія сталась у місті Липовець. Водій автомобіля ВАЗ, 43-річний вінничанин, не впорався з керуванням та допустив перекидання автомобіля. В результаті автопригоди тілесні ушкодження отримав 27-річний пасажир легковика, мешканець Житомирської області. Потерпілий доставлений до лікарні. 

"Транспортні засоби помістили на арештмайданчики. Водії автомобілів були тверезі. За таке правопорушення передбачено покарання до 3 років обмеження волі з позбавленням права керувати транспортними засобами на строк до трьох років. Для встановлення обставин та причин аварій слідчими призначено ряд експертиз", - кажуть у поліції.

Поділитися :