Новини

Здобутки вінницьких спортсменів

2 травня 2023, 13:56

Про спортивне життя Вінниці говорили з головою асоціації спортивних журналістів Вінниччини Михайлом Шафіром. Закрема про те, як вінницькі акробатки знову вразили своєю майстерністю.

«Цього разу вони тріумфували на міжнародному турнірі «6th International Vegas Acro Cup». Змагання тривали з 13 по 16 квітня у Лас-Вегасі. У них брали участь й наші землячки, майстри спорту України – Каріна Островська, Аліна Пугач та Еліна Козачанська. За результатами усіх вправ наші землячки здобули «золото». – розповів Михайло Шафір.

Також згадали про велоспорт. З 17 по 22 квітня в Ужгороді проходив чемпіонат України в індивідуальній гонці на час, командний чемпіонат України (крос-кантрі), І етап чемпіонату України (шорт-трек), І етап чемпіонату України (елімінатор) з велоспорту-МТБ. У змаганнях брали участь спортсмени з Вінницької міської дитячо-юнацької спортивної школи № 3 та здобули одну золоту нагороду, три – срібних та чотири – бронзових. «На старт чемпіонату України з велоспорту вийшли 110 учасників. Це 13 команд з: Чернівців, Харкова, Одеси, Дніпра, Волинської, Вінницької, Хмельницької областей».

А найсвіжішим заходом був відкритий регіональний турнір з легкої атлетики серед осіб з інвалідністю внаслідок порушень у розумовому розвитку. Захід організували в рамках Спеціальної Олімпіади України за підтримки Вінницького міського центру соціальних служб. У змаганнях взяли участь близько 60 учасників. Вони долали дистанцію у 60 та 100 метрів.

Турнір тривав близько трьох годин. По завершенню заходу учасники отримали заохочувальні призи від Вінницького міського центру соціальних служб. 

Поділитися :