Новини

Жінки при владі: у Вінниці відбулись дебати для молоді

7 листопада 2022, 13:59

Дебати дають можливість висловити думку молоді та подискутувати на тематичному рівні.

Як повідомляють у міській раді, під час заходу учасники поділились на дві команди "За" та "Проти" та демонстрували свої ораторські здібності, які базувались на статистичних даних, фактах та дослідженнях.

Протягом двох годин учасники дискутували щодо ролі жінки як на місцевому, так і на всеукраїнському рівні, не забули й пригадати відомих жінок, які залишили значний слід в історії та державотворенні. Захід було організовано на базі креативного простору "Level 80", відділом молодіжної політики міськради, Вінницькою молодіжною радою та творчою ініціативною групою «Eventum».

"Дана подія була покликана на розвиток вміння чітко, лаконічно та доступно донести свою думку до аудиторії, адже відстоювати свою позицію та цінності, іноді дуже складно, але дебати цього навчають. Ми впевнені, що даного роду заходи - це неймовірний досвід, який закликає молодь не просто формувати власну позицію, але й вміння висловлювати свою думку та відстоювати її", - розповіла начальниця відділу молодіжної політики ВМР Юлія Мончак.

Голова Вінницької молодіжної ради Таїсія Дембовська додає, що надалі не плануємо зупинятись та будемо продовжувати організовувати зустрічі такого формату.

Поділитися :