Новини

Знакові події у вінницькому спорті

27 березня 2023, 16:30

За минулий місяць у житті вінницьких спортсменів відбулося багато цікавих подій і заходів. Також вінницькі сумоїсти успішно виступили на чемпіонаті України.

Одразу треба відзначити перемогу ФК «Нива-Вінниця» (в гостях) над командою Прем’єр-Ліги ФК «Львів».

«Вінничани вже втретє зіграли у нинішньому міжсезонні проти команди Прем’єр-Ліги України, і провели успішний поєдинок у гостях, забивши два голи», - розповів голова обласної асоціації спортивних журналістів Вінниччини Михайло Шафір.

Також вінницькі сумоїсти успішно виступили на чемпіонаті України. Вихованці МДЮСШ № 5 взяли участь у чемпіонаті України з сумо серед дорослих та молоді до 21 - 23 років (III-IV ранги). У Києві відбувся кубок України зі стрибків у воду серед дорослих. Як повідомила Вінницька міська рада, спортсмени з Вінницької МДЮСШ № 3 Павло Чудін та чинний тренер Валерій Розбіцький виграли «бронзу» у синхронних стрибках з вишки на 10 м.

«У Вінниці відбувся баскетбольний турнір, присвячений пам'яті професора Бориса Когана. Голова комітету по фізичній культурі та спорту Вінницької міської ради Сергій Краєвський наголосив на важливості турніру та зазначив, що спорт у нашому місті серед пріоритетів, адже сприяє зміцненню здоров’я та сили духу», - подовжив Михайло.

І як результат - комітет по фізичній культурі та спорту Вінницької міської ради привітав 27 спортсменів, які здобули перемоги на різних міжнародних аренах. Вони брали участь у Кубку Європи з легкоатлетичних метань, Кубку Світу зі спортивної акробатики, міжнародному турнірі з художньої гімнастики в рамках Гран-прі «Miss Valentine 2023», міжнародному рейтинговому турнірі з тхеквондо «Bolgaria Open G2 2023» і вибороли золоті, срібні та бронзові нагороди.

Поділитися :