Новини

Знову off line: у Вінниці з 28 вересня відновлять звичний режим навчання школярів

25 вересня 2020, 16:29

Вінницькі учні вже з понеділка навчатимуться за звичним режимом, оскільки Вінниця повернулась до “жовтої” карантинної зони 

 

Як повідомила радіо "Місто над Бугом» директорка департаменту освіти міської ради Оксана Яценко, вчителі та учні вінницьких шкіл почнуть працювати у звичному режимі з понеділка, 28 вересня, таке рішення прийняла  міська комісія з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій від 25 вересня у зв’язку з переходом Вінниці з “помаранчевої” до “жовтої” карантинної зони.  Тепер учні 5-11 класів навчатимуться у повному складі згідно з затвердженим розкладом уроків. Під час навчання учні та вчителі мають дотримуватися усіх рекомендованих протиепідемічних вимог.

«Протоколом міської комісії з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій номер сорок три від двадцять п’ятого вересня двадцятого року відновлено освітній процес для учнів п’ятих-одинадцятих класів, у звичайному режимі, з затвердженим розкладом занять з двадцять восьмого вересня двадцятого року, але з обов’язковим дотриманням всіх протиепідемічних вимог» -  зауважила Оксана Яценко.

Водночас, за словами Оксани Яценко, станом на 25 вересня, у школах міста Вінниці на коронавірус  хворіє 11 учнів та 16 вчителів. Усі вони перебувають на лікуванні вдома. Також зафіксовані випадки захворюваності на COVID-19 у дитячих садочках. Йдеться про 4 дорослих та 2-х дітей. 

«У нас є одинадцять хворих учнів, у семи закладах освіти. Шістнадцять хворих вчителів в одинадцяти закладах освіти, двадцять сім вчителів на самоізоляції і двадцять шість класів і вісімнадцять підгруп з вивчення англійської мови. На жаль,  у нас уже є захворюваність у закладах дошкільної освіти. У нас є чотири дорослих у чотирьох садочках, це і вихователі й завідуючі, і є двоє дітей. На самоізоляції відповідно у цих садочках теж є дорослі і групи, які відвідували хворі діти» - розповіла Оксана Яценко

Поділитися :