За зовсім юним шефом Сергієм Марковським ще декілька років тому було дуже цікаво спостерігати і слухати про його успіхи в багатьох конкурсах для молодих кухарів. " Ваш Сергій тут всіх поклав на лопатки своєю дивовижною рибою " - казали організатори у Львові. " Цей хлопець далеко піде, талановитий, мислить нестандартно, рішення приймає миттєво" - ділилися своїми враженнями організатори конкурсу "13 шефів", де Сергій отримував нагороди одразу в декількох номінаціях. Його тарілки з льоду, з замороженими в них квітами, цікаві рішення давно вже обіграних десертів, оспівування продукту в багатьох його станах, наприклад "чотири стани гарбуза". Що для Сергія Марковського сьогодні його професія? Коли він почав готувати? Яким є рецепт його дивовижної риби та рецепт борщу? Де він шукаєте натхнення щодо нових страв і чому не любить возитися з тістом?