Новини

15 грудня у Вінниці пройде фінальний етап конкурсу «The Best Cook»

13 грудня 2021, 16:51

Конкурс проходить у Вінницькій міській територіальній громаді з початку листопада.

Проводять його з метою підтримки та розвитку гастрокультури та гастротуризму у громаді. Про це повідомляють на фб-сторінці міськради.

На конкурс подали 20 заявок. У другий тур пройшли 11 конкурсантів, які готували три страви на власний вибір. Обов'язковим інгредієнтом однієї зі страв мала бути вишня, як символ Вінницького стандарту гостинності. Також кухарі використовували традиційні для Поділля продукти, демонстрували оригінальність та креативність. Серед членів журі шеф-кухарі, представники медіа, гостинної, культурної та гастросфер Вінниці.

До фінальних змагань дійшли 6 учасників: Олександр Авдєєв, Назар Вітюк, Олег Зінько, Сергій Марковський, Дмитро Палевський та Борис Сиченко.

За умовами цього етапу, учасники працюватимуть одночасно, з визначеними продуктами та обладнанням. Зіркові шефи Алекс Якутов та Олексій Повторейко оберуть переможця методом сліпої дегустації страви.


Аби знати все про рідне місто, підписуйтесь на наш Telegram - канал https://t.me/mnb_vinn


Призери конкурсу отримають дипломи та премії. Призовий фонд складає 113 525 грн.

Організатори конкурсу - департамент маркетингу міста та туризму Вінницької міської ради та ГО «Вінницька асоціація гостинності «ХлібСіль».

Читайте також:
Вінничан запрошують до участі у конкурсі на найкреативнішу екоторбу

Поділитися :