Новини

17 грудня у Вінниці пройде фінальний розіграш «Вакцинуйся. Збережи життя»

16 грудня 2021, 10:16

Спочатку розіграють 20 телевізорів та 20 велосипедів серед тих, хто не переміг у попередні рази, а  потім суперприз – автомобіль  Toyota Corolla серед усіх учасників акції.

Як повідомляють на сайті міськради, як і два попередні розіграші, третій, фінальний транслюватимуть в мережі інтернет наживо, щоб усі охочі могли подивитись прямий ефір на сторінках Вінницької міської ради та телеканалу «ВІТА» в мережі Фейсбук. Адже все повинно відбуватись прозоро. Розпочнеться фінальний розіграш 17 грудня о 12:00.


Аби знати все про рідне місто, підписуйтесь на наш Telegram - канал https://t.me/mnb_vinn


«Нині до акції долучились 26905 вінничан. Спершу, 17 грудня, будуть розіграні велосипеди та  телевізори. У цьому розіграші 60 вінничан, які вже перемогли у попередніх розіграшах, участі не братимуть. Призи розіграють лише серед тих, хто ще нічого не вигравав. Визначення потенційних переможців, як і під час двох попередніх розіграшів, відбуватиметься автоматично за допомогою міжнародного електронного сервісу шляхом жеребкування. Коли система обере 40 потенційних переможців, конкурсна комісія оголосить їх прізвища і перейдемо до розіграшу суперпризу – автомобіля Toyota Corolla. Попередньо підготуємо список усіх учасників акції для завантаження в систему, а вона автоматично визначить одного переможця», – розповів  заступник директора департаменту інформаційних технологій міської ради Віталій Сташко.

Перелік переможців буде оприлюднений в засобах масової інформації. Про дату та час вручення призів їм повідомлять додатково.

Читайте також:
«Вулиця Грушевського - спільний простір»: вінницьку вулицю зроблять пішохідною

Поділитися :