Новини

18 серпня у Вінниці відбудеться ралі і виставка ретроавтомобілів на підтримку ЗСУ

15 серпня 2023, 10:04

Ралі Поділля стане першим етапом змагань ветеранів ФАУ «Rallye Ukraine Historique 2023», приуроченого до Дня Незалежності України.

Про це ідеться на сайті міської ради. 

Показове автомоторне змагання «Grand Prix Vinnytsia Rallye Podillia RUH2023» відбудеться у п'ятницю, 18 серпня. У його рамках також відкриють благодійну виставку ретротехніки на підтримку ЗСУ.

Так, з 13:00 в Центральному міському парку ім. М. Леонтовича планується експозиція автомобілів учасників змагань та вручення кубків переможцям у трьох номінаціях: найкращий екіпаж, найкращий автомобіль і найкращий водій. Для відвідувачів виставки також подбали про можливість фотосесій з ретроавтівками на Майдані Водограю та спілкування з учасниками ралі.

Одразу після нагородження, о 13:15, відбудеться відкриття благодійної виставки «Ретро по-вінницьки» на підтримку Збройних Сил України в павільйоні колишнього автодрому (поруч зі стадіоном та атракціонами Центрального парку). На ній будуть представлені автомобілі та інші предмети, які раніше експонувалися в музеї ретротехніки на Соборній.

О 17:00 стартує вечірній етап ралі з майданчика Центрального парку ім. М. Леонтовича. Його учасники мають виконати завдання по маршруту і фінішувати у місті Бар.

Зображення: Вінницька міська рада

Додамо, змагання для історичних та класичних автомобілів організовує «Автомобільна федерація України» (ФАУ) та ГО «Відроджений Київський Клуб Автомобілістів». Співорганізатором події є ГО «Вінницький музей моделей транспорту, ретротехніки, колекцій і мініатюр». Заходи відбудуться під патронатом Вінницького міського голови, ФАУ, Міністерства молоді і спорту та Товариства сприяння оборони України.

Поділитися :