Новини

32 одиниці спецтехніки чистять тротуари та ще 22 - двори: у Вінниці комунальники прибирають сніг

21 грудня 2021, 09:52

Протягом ночі у місті посипали протиожеледною сумішшю тротуари та дороги, роботи продовжують.

На сайті міськради повідомляють, що з 6 години ранку більше ніж 300 двірників прибирали двори від снігу та посипали протиожеледною сумішшю. Залучили 22 одиниці техніки.


Аби знати все про рідне місто, підписуйтесь на наш Telegram - канал https://t.me/mnb_vinn


Начальник відділу утримання об'єктів благоустрою департаменту комунального господарства та благоустрою міської ради Вячеслав Хілінський розповів, що протягом ночі спецтехніка кілька разів посипала протиожеледною сумішшю дороги, тротуари та зупинки громадського транспорту.

«Звертаємось до автовласників з проханням не паркувати машини вздовж доріг, тротуарів та на проїздах прибудинкових територій, щоб дати можливість спецтехніці проводити роботу по очистці міста від снігу та посипанню протиожеледною сумішшю», – каже Вячеслав Хілінський.

За словами керівника Вінницького обласного центру з гідрометеорології Юрія Власова, сьогодні, 21 грудня, у Вінниці йтиме сніг, температура вдень буде 6-8 градусів морозу, пориви вітру 15-20 метрів за секунду, ожеледиця. Завтра, 22 грудня, буде без істотних опадів. Температура вночі 9-14 градусів морозу, вдень – 3-8 градусів морозу.

Читайте також:
Вінницькі дороги та двори обробляють протиожеледною сумішшю

Поділитися :