Новини

4 пожежних машини задіяли для гасіння приватного будинку у Вінниці

8 грудня 2020, 15:06

На початку пожежі в будинку перебував прикутий до ліжка господар. Вийти з палаючої оселі чоловіку допомогли сусіди.

Вранці 8 грудня у Вінниці на вулиці Дубовецькій сталася пожежа. Як повідомив радіо "Місто над Бугом" Олександр Кутовий, представник пресслужби ДСНС України у Вінницькій області, до прибуття вогнеборців з палаючого будинку сусіди вивели господаря помешкання. Працівники екстреної медичної допомоги госпіталізували потерпілого. На момент прибуття бійців ДСНС з’ясувалося, що вогонь охопив покрівлю будинку на площі близько 30 кв.м. Майже година знадобилась рятувальникам, аби повністю ліквідувати пожежу. Вогонь знищив шиферну покрівлю та оздоблення стін будинку.

"Близько 10 години рятувальникам надійшло повідомлення про те, що в будинку № 48 на вулиці Дубовецькій в обласному центрі виникло загорання в приватному житловому будинку. Рятувальники одразу ж здійснили розвідку. Було з'ясовано, що з будинку виведено літню людину, приковану до ліжка. Її винесли мешканці сусідніх квартир і передали лікарям екстернної медичної допомоги. Бійці ДСНС одразу ж приступили до ліквідації займання і запобігли перекиданню вогню на сусідні квартири, а також розташовані поруч споруди. О 10:32 пожежу було локалізовано, а о 10:47 повністю ліквідовано", - розповів Олександр Кутовий.

До ліквідації пожежі було залучено 20 чоловік особового складу та 4 одиниці спецтехніки. Попередня причина пожежі наразі  з’ясовується.

Поділитися :