Новини

Багатодітні сім'ї Вінниці отримали гуманітарну допомогу

31 липня 2023, 12:25

По 9 кг солі видали понад 200 вінничанам.

Як розповіла Радіо "Місто над Бугом" директорка департаменту соціальної політики ВМР Валентина Войткова, міська влада спільно з Міжрегіональним гуманітарним координаційним штабом продовжує надавати підтримку вінничанам та окремим категоріям населення. Це, зокрема, багатодітні сім’ї, де 3 і більше дітини, а також, сім’ї, де виховуються діти з інвалідністю.

"Продовжуємо надавати, як і раніше, макаронні вироби, соняшникову олію, цукор, борошно. Це досить суттєва та необхідна підтримка саме таким категоріям. Також зараз ми внесли до складу продуктових наборів сіль (9 кг). Ми також забезпечуємо багатодітні сім’ї, які перебувають на обліку департаменту соціальної політики, а також доєднали сім’ї, де виховуються дітки з інвалідністю", - прокоментувала Валентина Войткова.

Пані Валентина також зазначила, що на обліку в департаменті наразі нараховується понад 7000 дітей з 2000 багатодітних сімей. 

Коментар "Місту над Бугом" дала також й вінничанка Олександра Гаврілова, яка сьогодні прийшла отримати допомогу.

"У мене 6-ро дітей, деякі старше, деякі молодше, але всі люблять огірки, квашені, мариновані, помідорчики. Ну і це все актуально. Ще й якщо це Артемівська сіль, кам’яна, то це взагалі супер. Найкраща сіль, яка може бути", - розповіла пані Олександра.


Фото: Радіо "Місто над Бугом" 

Поділитися :