Новини

Барська міська рада передала автомобіль для потреб військових

21 березня 2024, 10:50

Volkswagen отримали бійці другої понтонно-мостової бригади військової частини А0853.

Про це йдеться на сайті Вінницької обласної Ради з посиланням на Барського міського голову Володимира Саволюка.

Спільними зусиллями колективу Барської міської ради, обласної Спілки воїнів-афганців в особі Василя Якубчика відправляємо автівку на бойові позиції нашим воїнам, – каже Володимир Саволюк. – Продовжуємо підтримувати Збройні Сили України, об’єднуючись у гарних справах, допомагаючи в боротьбі з ворогом аби зберегти життя та якнайшвидше наблизити нашу перемогу.

Загалом з початку повномасштабного вторгнення Барська міська рада виділила понад 24 млн грн на оборонну діяльність та підтримку ЗСУ. Кошти спрямовують на допомогу військовим частинам, підтримку формувань військових підрозділів, соціальні виплати важкохворим та пораненим бійцям, родинам загиблих героїв, підтримку волонтерського руху.

Нагадаємо, що на сесії обласної Ради 27 жовтня 2023 року депутати ухвалили ключові пріоритети, які мають бути враховані при формуванні обласного бюджету-2024. Це – безпека та оборона, стійкість та турбота. Обласна Рада рекомендувала громадам Вінниччини керуватися цими пріоритетами при формуванні місцевих бюджетів.

Фото: Вінницька обласна Рада

Поділитися :